srijeda, 26. listopada 2016.

FARMACEUTSKA MAFIJA: Kome je u interesu da se ne otkrije da je ovo lijek za rak?

vfe1

Italijanskog ljekara koji rak liječi sodom bikarbonom strpali u zatvor!
vfe1

Dr Tulio Simonćini, italijanski stručnjak u oblasti onkologije, dijabetesa i poremećaja metabolizma, tvrdi da je karcinom zapravo infekcija kandidom i da se uspešno liječi sodom bikarbonom. Poslije ovih tvrdnji Simonćini je završio u zatvoru

“Rak se može liječiti kao bilo koja gljivica – sodom bikarbonom”. Ovo već nekoliko godina tvrdi i svoje pacijente tako liječi italijanski doktor Tulij Simonćini.

Ljekar Marko Jovašević preneo je savjete italijanskog kolege na svoj blog, a Telegraf ih u cijelosti predstavlja:

Šta je zapravo utvrdio italijanski ljekar?

– Candida albicans je gljivica koja je u određenim količinama prisutna u svakome od nas. Kandida raste u crijevnoj flori svih ljudi i njen je sastavni dio. Ova gljivica takođe živi u ustima, grlu i polnim organima većine ljudi.

Organizam zdravog čovjeka održava kandidu pod kontrolom, ali ako iz nekih razloga imunitet opadne i gljivica se razmnoži, može uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme.

Nažalost mnoštvo faktora u našem modernom životu pogoduje rastu kandide. Stres, prekomjerno korišćenje antibiotika, nezdrava ishrana, sredstva protiv kontracepcije… – sve to utiče na rast kandide u organizmu, koja uzrokuje brojne probleme.”

Da, stara dobra soda bikarbona je dovoljna da reši ovaj problem, tvrde ljekari koji nisu podlegli farmaceutskoj mafiji.

Drevni Egipćani takođe su znali za djelovanje anti-gljivičnih lijekova, a u Indijskoj literaturi za liječenje raka preporučuju se ljekovi sa snažnim baznim svojstvima, poput sode bikarbone.

Nema komentara:

Objavi komentar