utorak, 31. siječnja 2017.

MEKIKE PUNJENE SIROM! NE MOZE BITI JEDNOSTAVNIJE I BRZE ZA NAPRAVITI ;) OVO JE JAKO DOBRO SUPER ZA DORUČAK




Sastojci
Za testo:
2 dcl mlake vode
20 gr svežeg kvasca
1 kašika šećera
1 kašikica soli
2 dcl jogurta
4 kašike ulja
550 gr brašna
Za punjenje:
150 gr sira ( feta sir ili sitni sir)
1 jaje
ulje za praženje

Priprema
1.
Sastojke za testo sjediniiti , dobro izraditi testo i ostaviti da nadolazi dok se ne udvostruči.
2.
Kad testo nadodje, premesimo ga i podelimo na 10 delova.Napravimo punjenje za mekike: Pomešamo sir i jaje. Uzeti kuglicu testa razvaljati oklagijom da bude tanko, premažemo sa smesom od sira i jaja, preklopimo kao lisnato testo( kao na slici), opet malo pritisnemo oklagijom da se malo razvalja. Tako uradimo sa svim lopticama testa i ostavimo 15-20 minuta da stanu pa pržimo na ulju sa jedne i druge strane.

1 komentar:

  1. "Pozdrav svima
    LEONARDO DORA Posuditeljica je ovdje i trenutačno pruža kredite za svoje božićne blagdane i sve vrste događaja u prosincu i zajmove za početak nove godine. Trebate hitan zajam za povrat svoje dugove ili trebate zajam za home kapital kako biste poboljšali svoje poslovanje? Jeste li odbili banke i druge financijske agencije? Trebate konsolidaciju ili hipotekarni zajam?
    Ovdje smo kako bismo vam pružili sve financijske poteškoće koje posuđuju novac ljudima kojima je potrebna financijska pomoć, koja ima loše kreditne ili potrebna sredstva za plaćanje računa i ulaganje u poslovne subjekte uz nisku kamatnu stopu od 2%. Naš zajam kreće se od $ 5,000 do $ 50, 000,000,00 dolara i platiti nam u eurima. pesos i bilo koju drugu valutu po vašem izboru.

    Kontaktirajte nas danas putem e-pošte; (leonardodorafinance@gmail.com) da se prijave.

    OdgovoriIzbriši