četvrtak, 23. veljače 2017.

ODLIČNA MILKA TORTA OD JAGODE !!




SASTOJCI
kora(sastojci za jednu koru):
6 belanaca
100gr. secera
50gr. mlevenih oraha
50gr. mlevenih lesnika
2 rebra cokolade
fil I
18 zumanaca
250gr. secera
1l. mleka
3 pudinga od jagode
250gr. margarina
100gr. prah secera
100ml. slatke pavlake
2 MILKA cokolade od jagode
fil II
400ml. slatke pavlake
par kapi arome od jagode

PRIPREMA
Za koru
dobro umutiti belanca sa secerom.Zatim dodati mlevene orahe i lesnik,rendanu cokoladu,pa polako sjediniti smesu sa kasikom i izliti u pleh(35×25)oblozen papirom za pecenje.Peci koru na 180C 20min.Na isti nacin napraviti jos dve kore.
Za fil I
staviti 8dcl.mleka da provri sa secerom,a sa ostatkom mleka(2dcl.)razmutiti zumanca i prah za puding.Ovu smesu skuvati u vrijuce mleko.Kada se prohladi,sjediniti sa prethodno izmucenim margarinom i prah secerom.Posebno umutiti 1dcl.slatke pavlake,pa dodati i nju.Milka cokoladu izrendati na krupno rende,pa sve polako sjediniti.
Za fil II
umutiti slatku pavlaku sa par kapi AROME od jagode pa filovati tortu.
Redjati
kora,fil I,fil II,kora…pa celu tortu premazati sa ostatkom fila II.

Izvor: putdozdravlja.com

4 komentara:

  1. Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)
    za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)
    Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144
    za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

    OdgovoriIzbriši
  3. Tražite zajam za konsolidaciju duga, zajmove bez osiguranja, poslovne zajmove, hipotekarne zajmove, zajmove za automobile, studentske zajmove, osobne zajmove, rizični kapital itd.! Ja sam privatni zajmodavac, dajem zajmove tvrtkama i pojedincima s niskim kamatnim stopama i razumnim kamatama od 2%. E-pošta na: christywalton355@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Nedostaju mi riječi za nevjerojatnu zaradu koju ste mi pomogli zaraditi u samo tjedan dana sa strategijom binarnih opcija. Žao mi je što sam sumnjao na početku, uložio sam 200 USD i zaradio 2500 USD u samo tjedan dana, a nastavio sam ulagati više, danas sam financijski uspješan, možete ga kontaktirati putem e -pošte: (tdameritrade077@gmail.com) whatsapp (+447883246472) Savjetujem vam da ne oklijevate. On je super.

    OdgovoriIzbriši